Vilkår


Utlevering av personalia

Ingunn Bakke er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til meg, eller som jeg får del i når du legger inn kjøpsordre eller besøker min hjemmeside. Informasjonen vil brukes til varedistribusjon og til å sende deg annen relevant informasjon. Ingunn Bakke vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia, eller andre opplysninger om kunder til en tredjepart.

 

Personvern

Informasjon om besøk på min nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til måling av trafikk på nettstedet. Målingene gir statistikk som hjelper meg i arbeidet med å gjøre mitt nettsted funksjonelt og brukervennlig, og til å presentere relevant innhold. Til formålet benyttes informasjonskapsler (cookies).

 

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder, og er små tekstfiler som lagres av nettleseren (Internet Explorer, Opera, Firefox eller annet) på din PC.

 

Ordrerutiner

Alle ordrer behandles fortløpende. Når din ordre er godkjent vil du motta e-mail fra med en ordrebekreftelse.

Frakt og ekspedisjonsgebyr
Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser, jeg benytter meg per i dag av Posten. Hentemelding får du direkte fra ditt lokale postkontor. Hvis brevpost vil du få varen direkte i postkassen.

 

Leveransevilkår

Leveringstiden varierer for det enkelte produkt. Levering skjer med Posten og du får en hentemelding når varen kan hentes på postkontoret. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager returneres den til Ingunn Bakke. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på NOK 200,-. Dette er uavhengig om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

 

Vareinformasjon

Har du spørsmål om reklamasjoner kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Bildende Kunstneres Hjelpefond

Ifølge kunstavgiftsloven skal 5 % av kunstomsetning gå til Bildende kunstneres hjelpefond. Det er selgers plikt å innkreve avgiften.

Ingunn Bakke tar forbehold om driftsstans eller uriktige priser, forårsaket av forhold utenfor vår kontroll, herunder tekniske problemer, inkludert, men ikke begrenset til, strømbrudd, overbelastning og sabotasje.

NB! Falsk ordreinnleggelse vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil, utsolgte varer og logiske feil på nettsidene våre!